Katalog towarów
- Opis
- Cechy
- Opinie0
Pieczywo razowe z zaprzyjaźnionych piekarni jest dostarczane na nasze półki kilka razy dziennie. Mąka i ziarno są kupowane tylko od polskich dostawców. Chrupiące i pożywne pieczywo z naturalnych składników dla Ciebie i Twojej rodziny.
Pieczywo wypiekane jest cztery razy dziennie w specjalnych piecach zgodnych z tradycją rodzimego wypieku pieczywa.
Mąki użyte do pieczywa są starannie selekcjonowane, aby tylko te najwyższej jakości i ze zbóż uprawianych ekologicznie.
Pieczywo posiada certyfikat jakości BsQ - 21234
Marka | Baking Anna |
Kraj produkcji | Polska |
Kaloryczność (w 100g) | 165 kcal |
Waga | 160 g |
Chleb razowy o wysokiej zawartości błonnika opinie
Kupujący, którzy kupili Chleb razowy o wysokiej zawartości błonnika, również kupili
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Zachęcamy do obejrzenia Porównaj wszystkie
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne