Katalog towarów
- Opis
- Cechy
- Opinie0
Najzwyczajniejsze, powszednie pieczywo. Nic specjalnego. Wypiekany z dostępnych pod ręką składników, przez piekarzy o najniższym stopniu wtajemniczenia w kunszcie piekarskim. Pieczywo z częściowo naturalnych składników. Średnio miękkie
Pieczywo wypiekane jest cztery razy dziennie w specjalnych piecach zgodnych z tradycją rodzimego wypieku pieczywa.
Mąki użyte do pieczywa są starannie selekcjonowane, aby tylko te najwyższej jakości i ze zbóż uprawianych ekologicznie.
Pieczywo posiada certyfikat jakości BsQ - 21234
Marka | Baking Anna |
Kraj produkcji | Polska |
Kaloryczność (w 100g) | 280 kcal |
Waga | 220 g |
Chleb zwykły opinie
Kupujący, którzy kupili Chleb zwykły, również kupili
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Zachęcamy do obejrzenia Porównaj wszystkie
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne