Używamy plików «cookie» do zapamiętywania informacji o użytkowniku oraz wyświetlania odpowiednich reklam i innych materiałów. Możesz uzyskać więcej informacji lub zmienić ustawienia tutaj.
×
Szablon graficzny: Mastershop
Zamów połączenie0
Katalog towarów
Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.
Pełny opis
MarkaBaking Anna
Kraj produkcjiPolska
Kaloryczność (w 100g)105 kcal
Waga1000 g
Dostępne
Artykuł: sku10773
87 zł
Kupić
  • Opis
  • Cechy
  • Opinie0

Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.

Pieczywo wypiekane jest cztery razy dziennie w specjalnych piecach zgodnych z tradycją rodzimego wypieku pieczywa.
Mąki użyte do pieczywa są starannie selekcjonowane, aby tylko te najwyższej jakości i ze zbóż uprawianych ekologicznie.

Pieczywo posiada certyfikat jakości BsQ - 21234


MarkaBaking Anna
Kraj produkcjiPolska
Kaloryczność (w 100g)105 kcal
Waga1000 g

Chrupkie pieczywo typu maca opinie

Katalog towarów
0
Koszyk
0 zł
(pusty)
Towar w koszyku!