Katalog towarów
- Opis
- Cechy
- Opinie0
Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.
Pieczywo wypiekane jest cztery razy dziennie w specjalnych piecach zgodnych z tradycją rodzimego wypieku pieczywa.
Mąki użyte do pieczywa są starannie selekcjonowane, aby tylko te najwyższej jakości i ze zbóż uprawianych ekologicznie.
Pieczywo posiada certyfikat jakości BsQ - 21234
Marka | Baking Anna |
Kraj produkcji | Polska |
Kaloryczność (w 100g) | 105 kcal |
Waga | 1000 g |
Chrupkie pieczywo typu maca opinie
Kupujący, którzy kupili Chrupkie pieczywo typu maca, również kupili
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Zachęcamy do obejrzenia Porównaj wszystkie
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne
Dostępne